Dostava

Prevzem izdelkov je možen osebn o na naslovu Ljubljanska c. 15, Kamnik ali preko pošte.

Vaše naročeno blago bomo dostavili v najkrajšem možnem času. Vsak naročen izdelek izdelamo posamezno, zato je čas izdelave izdelka, ki je na zalogi traja 1-3 dni oz. Najkasneje v 14 dneh od naročila. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.
V primeru, da določenega artikla ne moremo dostaviti v roku, bo kupec o tem obveščen preko e-pošte.

Slovenija

Naročeno blago vam bo dostavil eden izmed naših pogodbenih dostavljavcev: Pošta Slovenije ali DPD. Pri nakupu nad 50,00 €, je poštnina brezplačna, v primeru manjšega naročila, pa zaračunavamo poštnino v višini 3,80 €.

V primeru načina plačila po povzetju plača še dodaten strošek vplačnine za nakazilo odkupnine direktno Pošti Slovenije (poštarju).

Dostava paketa v Slovenjii običajno traja 1-2 dni, rok dostave, pa se lahko podaljša zaradi večje sile, na katerega nimamo vpliva (vremenske razmere, razmere na cestah, nesreče … )

Druge države

Naročeno blago vam bo dostavil DPD. Pri nakupu nad 60,00 €, je poštnina brezplačna, v primeru manjšega naročila, pa zaračunavamo poštnino sledeče:
Evropa: 8,00 €
Ostale celine: 12,00 €

Plačilo ob povzetju ni možno za tuje države.

Potek dostave

Dostavljavci dostavijo paket do vrat, če je na naslovu več stanovanjska zgradba, dostavljavec paket dostavi do vhoda v stavbo in ne do posameznih stanovanj v notranjosti stavbe.