Reklamacija in vračila

 

Garancija: Čeprav se trudimo, da vse izdelke izdelamo v najboljši možni kvaliteti in z najboljšimi materiali, se lahko zgodi, da naletite na izdelek z napako. Takšen izdelek lahko vrnete osebno ali z navadno pošto. Izdelek bomo popravili ali zamenjali na naše stroške. V primeru uveljavljanja garancije krijete le stroške dostave izdelka nazaj nam. Reklamacijo sprejemamo ob preložitvi reklamiranega blaga v celoti in računa. Rok za najavo reklamacije je 8 dni, rok za vračilo reklamiranih izdelkov pa 30 dni od izdaje računa.

Reklamacija:

Reklamacijo sprejemamo ob preložitvi reklamiranega blaga v celoti in računa. Rok za najavo reklamacije je 8 dni, rok za vračilo reklamiranih izdelkov pa 30 dni od izdaje računa.

Odstop od pogodbe/vračilo izdelkov:

Pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec dobi obvestilo preko e-pošte o potrditvi naročila. Kupec ima pravico, da v štirinajstih (14) dneh obvesti prodajalca, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Za uveljavljanje vaše pravice do odstopa od pogodbe morate z jasno izjavo (npr. pismo, poslano po pošti ali e-pošti) o vaši odločitvi obvestiti podjetje ArtsyBrain d.o.o., da odstopate od navedene pogodbe. Za to lahko uporabite tudi obrazec za preklic, ki pa ni predpisan. Podjetje ArtsyBrain d.o.o. mora po odstopu od pogodbe kupcu vrniti vsa opravljena vplačila (tudi stroške pošiljanja potrošniku). Vračilo vplačil mora podjetje opraviti takoj, ko je to mogoče oziroma najkasneje v štirinajstih (14) dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe.

Za vračilo vplačila uporabljamo isto plačilno sredstvo, kot ste ga vi uporabili pri prvotni transakciji, razen če je bilo z vami izrecno dogovorjeno drugače. Vračilo vplačila lahko zavrnemo, dokler ne prejmemo vračila blaga ali dokler ne predložite dokaza, da ste blago poslali nazaj, glede na to, kar je prej.

6. odstavek 43 d. člena ZVPot določa, da v primeru, da je kupec blago že prejel in odstopi od pogodbe, ga mora vrniti podjetju nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po obvestilu o odstopu od pogodbe. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Naslov za vračilo blaga v Sloveniji je:

ArtsyBrain d.o.o.
Ljubljanska c. 15
1241 Kamnik

Stroške povezane z vračilom blaga nosi kupec. Kupec mora izdelke vrniti nepoškodovane, neuporabljene in v originalni embalaži. Priložiti mora kopijo računa. Oblačila, spodnje perilo, dodatki, ki so predmet vračila, MORAJO biti etiketirana enako, kot so bila ob prevzemu, prav tako NE smejo kazati sledi nošenosti, uporabe ali poškodb.

Kupec nima pravice vračila blaga v primerih ko je bilo blago izdelano po natančnih navodilih naročnika (skladno s 43.č členom, 5. točka, 2. odstavek )

Za vse nejasnosti ali dodatne informacije smo vam na voljo v času poslovanja na telefonski številki 051 233 458 ali prek emaila hello@artsybrain.com