Varovanje osebnih podatkov

S klikom na okence “strinjam se…”, potrjujete, da se strinjate z uporabo vaših osebnih podatkov (Ime, priimek, naslov, e-pošta ter telefon) za namene izpolnjevanja vašega naročila. S klikom na okence “želim prejemati …” pa se strinjate da na vaš e-naslov dobivate naša promocijska obvestila o ponudbah in popustih.

Kdo smo?

Smo podjetje ArtsyBrain d.o.o. , ki posluje prek spletne strani artsybrain.com.

Komentarji

Ko obiskovalec odda komentar, mi zbiramo podatke, ki so vpisani v komentar (e-naslov, ime, priimek) ter obiskovalčev IP naslov. Komentarji so pred objavo preverjeni v administraciji, da se tako izgonemo “spam” (nezaželjenih) komentarjev. Da se izgonemo čim več takšnih komentarjev, spletna stran avtomatko preverja kometarje.

Cookies – Piškotki

Naša spletna stran uporablja piškotke. To so majhne besedilne datoteke, ki nam dajejo podatke o tem, kolikokrat posamezniki obiščejo našo stran in katere strani si ogledajo. Piškotki ne vsebujejo podatkov, ki bi lahko omogočali identifikacijo posameznika – če le te podatke posredujete sami (npr.: ob registraciji), pa se le ti podatki povežejo s piškotom.

Kaj uporabljamo mi:

Tehnično nujne piškotke:

Nekateri piškotki pa omogočajo nemoteno delovanje spletne strani. Brez njih spletna stran ne deluje nemoteno in bi lahko vplivali na celotno sejo in nakupovalno košarico. Te piškotki so nujni ter jih ni mogoče izključiti.

Piškotke za spletno analitiko in marketing:

Uporabljamo analitično orodje Google Analitytics in Facebook Ads, s pomočjo katerih lahko spremljamo vedenje obiskovalcev na naši spletni strani ter tudi oglašujemo določene obiskovalce. Kot omenjeno zgoraj, ti piškotki vas ne morejo prepoznati po osebnih podatkih, kot je vaše ime in priimek, temveč z nami delijo informacije starostne skupine, geo-lokacija in podobno.

Več informacij o piškotkih in njihovem trajanju: Pravilnik piškotkov

 

S kom delimo vaše informacije?

Vaši osebni podatki ne bodo deljeni z nobeno tretjo osebo, razen zaposlenih v podetju ArtsyBrain d.o.o. ter jih bomo uporabljali le v namene poslovanja – da lahko izpolnimo vaše naročilo, vas o naročilu obveščali, ob registraciji ter če ste se s tem strinjali, na vaš e-naslov pošiljali občasna promocijska obvestila.

Vaše pravice in osebni podatki

Vaše osebne podatke hranimo eno leto po nakupu. Na vašo željo, vaše osebne podatke izbrišemo, prav tako lahko na vašo pobudo izbrišemo vaš uporabniški račun. Lahko zahtevate vpogled v vaše podatke, katere ste poslali, ter jih spreminjate in delo ali v celoti zbrišete. Vedno se lahko odjavite od promocijskih obvestil. Pridržujemo si pravico, da vaš uporabniški račun izbrišemo, v primeru neprevzetih paketov ali v primeru zlonamernih dejanj. Za več informacij smo vam na voljo: hello@artsybrain.com